Thinkhost

Why Thinkhost –

Review|Coupon Codes|Discount

Links|Features



b1 thinkhost468x60 Thinkhost

Ka një numër shërbimesh Kjo kompani ofron që janë unike dhe madje edhe krijues. Për shembull, shumica e programeve të tyre është Open Source, nën Licensën e Përgjithshme Publike, e cila lejon ThinkHost's programuesit për të lexuar, rishpërndahet, update dhe rregulloje programet e tyre për të përmbushur nevojat e klientëve.

Serverat e tyre drejtuar versionin aktual të sistemit operativ FreeBSD, së bashku me aplikacionet e tjera me burim të hapur si Apache, PHP dhe MySQL. Një shumëllojshmëri e moduleve të reja dhe opsionet mund të jenë përshtatur për këto Apps, dhe në qoftë se ka një modul faqja e juaj ka nevojë instaluar, ThinkHost zhvilluesit janë zakonisht të lumtur të detyrojnë. Vetëm le ta dinë! Qasja e kompanisë në hardware është unik si. Në vend të marrjes vazhdimisht servers shtesë - e cila do të pengonte zbatimin e shpejtë të përditësime të softuerit dhe patches sigurisë - ThinkHost teknikë thjesht të përmirësuar dhe për të zgjeruar një fermë shumë të vogël server e porosi-konfiguruar servers, si nevojat e kërkesat e klientit. Si rezultat, faqja e juaj kurrë nuk do të ngadalësohet nga vende të tjera në të njëjtën makinë, ose nga ndonjë vend të një, duke marrë deri bandwidth shumë. Kapacitetet memorie dhe disk hapësirë ​​e serverat e tyre, si dhe proceseve të tjera, janë të monitoruara automatikisht rreth orën, dhe zgjeruar si lind nevoja.

Si rezultat, që nga maji 2000, ThinkHost servers kanë mbajtur uptime 99,99% të përgjithshëm.

Mbështetja e tyre 24/7 Email është e shkëlqyer. Të gjitha biletat probleme janë përgjigjur në mënyrë që ata janë marrë me çështje emergjente dhënë përparësi. Shumë bileta janë përgjigjur në disa minuta dhe më brenda 6 orëve, por gjithnjë brenda 24 orëve. Sepse ThinkHost's software është përmirësuar vazhdimisht, të sigurisë të madhe dhe besueshmëria mund të mbahet.

Specialiteti: Gjithçka pakufizuar, i besueshëm dhe më të rëndësishme e bëjnë përdorimin e energjisë së përtëritshme & Gjelbër. Ata janë të lidhur me Carbonfund.org dhe janë miratuar për njerëzit dhe planetit nga Co-op Amerikë.

Sugjerimi im: Nëse ju vërtetë mendoni për mjedisin tonë dhe duam karakteristika të mira dhe të besueshme hosting buy Thinkhost.

Discounts (Klikoni mbi Link & Fut kodin kupon): të

Link >> Thinkhost kupon Kodi >> lisi _fbf943cd (30 $ off)

Ky rishikim është dhënë nga Web Hosting

** Mos harroni të Re - Përdorni Discount Link vetëm pak para Regjistrohu **