Hostgator

Why Hostgator –

Review|Coupon Codes|Discount

Links|Features

hostgator468x681 Hostgator

Ju mund të keni dëgjuar për Hostgator , një i njohur mirë web hosting shërbimit. Megjithatë, ka shumë vende atje që ofrojnë hosting web. Nëse ju nuk jeni të sigurt se çfarë e bën HostGator tjetër apo më mirë se pjesa tjetër, këtu e disa informata themelore për t'ju ndihmuar.

HostGator ofron hosting Linux bazuara, por ju do të jetë në gjendje të ngarkoni nga vetëm në lidhje me sistemin operativ ndonjë. Të gjitha paketat vijnë me karakteristikat që ju do të duhet për të ndërtuar një website që punon. Pakoja bazë (hatchling), kushton vetëm pesë dollarë në muaj, dhe siguron treqind e pesëdhjetë GB hapësirë ​​për të punuar me të. Ju merrni një domain dhe 3000 GB e bandwidth.

Në qoftë se nuk është mjaft për ju, për të përmirësuar statusin e fëmijës, në dhjetë dollarë në muaj, dhe duke ofruar gjashtë njëqind GB hapësirë ​​dhe GB Bandwidth e 6000, plus domains pakufizuar. Përdoruesit të cilët kanë nevojë akoma më shumë mund të zgjedhin paketën moçali. Për pesëmbëdhjetë dollarë në muaj, ju do të merrni një mijë GB të hapësirës dhe dhjetë mijë GB të Bandwidth, plus domains pakufizuar. Nëse ju keni shumë vende, në fusha shtesë do të vijë në volitshëm.

Mbështetja është në dispozicion për PHP 4 dhe 5, si dhe Python, SSH dhe më shumë. Ju gjithashtu do të marrë sa më shumë Mail POP3 llogaritë si ju mund të dëshironi. Hatchling nivel ju ofron me njëzet, dhe ju do të merrni një numër të pakufizuar të llogarive sa më shpejt që përmirësuar. HostGator's faqet janë priti në qendrat e Dallas e tyre të të dhënave, të cilat janë të lidhura me dhjetë ofruesit Bandwidth shtyllë. Ju jeni duke garantuar uptime më shumë se nëntëdhjetë e nëntë përqind - një standard industri.

Nëse ju parapaguaj, ju do të merrni një marrëveshje më të mirë se sa paguajnë për HostGator në baza mujore. Ka një grup i vogël deri përgjegjës në qoftë se ju paguani muaj nga muaj. Nëse ju jeni të gatshëm për të blerë dy ose tre vite më parë, megjithatë, ju do të merrni një zbritje të mirë. Ka një kufi për përdorimin e CPU për të mbajtur llogarinë tuaj të arsyeshme, por pothuajse çdo faqe do të gjeni planet nga HostGator të jetë e mjaftueshme për ta. Për aq kohë sa ju nuk keni miliona page views, ju do të keni uptime madh dhe të shërbimit.

Nëse shared hosting nuk është e mjaftueshme, ose ju jeni një reseller hosting, e konsiderojnë një nga HostGator's servera të dedikuar, ose një plan reseller. Planet reseller të fillojë në njëzet e pesë dollarë çdo muaj, dhe të shtoni Bandwidth dhe hapësirë ​​nga atje. Ju do të merrni një sistem të lirë faturimit dhe raundin mbështetjen orën si të nevojshme, si dhe uptime njëjtë i madh ju do të presin nga planet e përbashkëta.

Përkushtuar servers fillojnë në njëqind shtatëdhjetë e katër dollarë në muaj, dhe të ketë përbërje të lirë. Ju do të merrni një makinë 80g vështirë në një server të 2.4 GHz vetëm për të filluar me të, dhe hardware mirë vjen me plane shumë të përparuara. Nëse ju jeni në kërkim për një web host të mirë, Hostgator është e qartë rruga për të shkuar, duke ofruar shërbim të ngurta dhe çmime të arsyeshme.

Discounts (Klikoni mbi Link & Fut kodin kupon): të

Link >> Hostgator kupon Kodi >> britneyspears (25% Off) or HOSTGATOR001 ($9.94 Off).

Ky rishikim është dhënë nga Web Hosting

** Mos harroni të Re - Përdorni Discount Link vetëm pak para Regjistrohu **