Thinkhost

Why Thinkhost –

Review|Coupon Codes|Discount

Links|Featuresthinkhost468x60 Б1 Thinkhost

Постојат голем број на услуги на оваа компанија предвидува дека се единствени и дури и инвентивни. На пример, повеќето од нивниот софтвер е со отворен код, под Општата јавна лиценца, кој им овозможува ThinkHost's програмери да се чита, редистрибуираат, ажурирање и да ги прилагодите на нивниот софтвер да ги задоволи потребите на клиентите.

Нивните сервери се кандидира на тековната верзија на оперативниот систем FreeBSD, заедно со други апликации со отворен код како Apache, PHP и MySQL. Голем број на нови модули и опции може да се прилагоди за овие апликации, и ако има модул вашиот сајт треба инсталиран, ThinkHost Програмерите вообичаено се среќни да се обврзат. Само нека знаат! Пристап на компанијата на хардвер е уникатен како и. Наместо постојано стекнување на дополнителни сервери - што би го спречило брзо примена на софтверски надградби и безбедносни закрпи - ThinkHost техничари едноставно надополни и прошири многу мал сервер фарма на сопствени-конфигуриран сервери, како потребите на клиентот побарувачка. Како резултат на тоа, Вашиот сајт никогаш нема да се успори со други сајтови, на иста машина, или од страна на некој сајт преземањето премногу пропусен опсег. На меморија и простор на дискот капацитетите на нивните сервери - како и други процеси - автоматски се следат околу часовникот, и проширен како потреба за тоа.

Како резултат на тоа, од мај 2000 година, ThinkHost сервери се одржува 99,99% uptime во целина.

Нивната 24/7 Email поддршка е одличен. Сите проблеми билети се одговорени по редоследот по кои се примаат, со итни проблеми првенство. Многу билети се одговорени во неколку минути и повеќето во рок од 6 часа, но секогаш во рок од 24 часа. Бидејќи ThinkHost's софтвер е континуирано го надградува, најголема безбедност и сигурност може да се одржува.

Специјалност: Сè неограничен, сигурни и најважните направи употреба на зелено и обновлива енергија. Тие се поврзани со Carbonfund.org и се одобрени за Луѓе и Планета од Америка Co-op.

Мој предлог: Ако навистина се размислува за нашата средина & сакате најдобрите особини и сигурен хостинг Купи Thinkhost.

Попусти (Кликнете на врската & Внесете купони законик):

Линк >> Thinkhost купони законик >> даб _fbf943cd (30 $ исклучено)

Овој преглед е обезбедена од страна Web Hosting

** Не заборавајте да Ре - Употреби на попуст врската пред Регистрирај се на Facebook **